Ook een condoleanceregister in Fatimakerk

Offenbeek

Pastoor F. Houwman heeft tijdens de H. Mis bekend gemaakt dat de komende dagen de Fatimakerk in Offenbeek opengesteld zal worden in verband met het drama dat zich heeft afgespeeld afgelopen donderdag aan de Zonnedauw in de parochiegemeenschap.

Vooraf heeft Pastoor Houwman met enkele kerkbestuursleden overlegd op welke wijze wij als parochiegemeenschap ons medeleven kunnen betuigen aan de familie ter nagedachtenis van het 3-jarig meisje.

Vanaf zondag 10 nov. zal de kerk voor onbepaalde tijd elke dag open zijn van 10:00 uur tot 20:00 uur. Er ligt een condoleanceregister klaar waar men zijn medeleven kan inschrijven, men kan er een kaarsje aansteken en de kinderen kunnen er een tekening maken.

In een situatie als deze is het onze opdracht als Kerk om troost en steun te bieden aan degenen die achterblijven. Bisschop Wiertz hoopt dat nabestaanden en omwonenden kracht vinden in hun geloof om het verlies te verwerken en de schokkende gebeurtenissen een plaats te geven. Zelf zal hij de slachtoffers en nabestaanden in zijn gebed gedenken.

Ook is er een online condoleance geopend, klik hier voor de pagina.

Tummers advertentie