Man zwaargewond in woning aangetroffen

112 Regio Venlo

De politie heeft een onderzoek opgestart nadat er in de nacht van maandag op dinsdag een 55-jarige man uit Venlo zwaar gewond werd aangetroffen in zijn woning Aan Cedron. Hij is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De recherche onderzoekt de zaak en verricht buurt- en sporenonderzoek om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Op dit moment is nog onduidelijk of het gaat om een ongeluk of dat er mogelijk sprake is van een misdrijf.

De man werd zwaar gewond bij de trap aangetroffen door zijn partner toen zij even na 1.00 uur thuiskwam. Een medisch team kwam met een traumahelikopter ter plekke om hulp te verlenen. Vervolgens is het onderzoek opgestart. De politie komt graag in contact mogelijke getuigen als hen iets is opgevallen in de omgeving.

Tummers advertentie