Opening vastelaovend met roze ballonnen

Events Reuver

De opening van de vastelaovend in Reuver a.s vrijdag zal deels in het teken staan voor het overleden meisje van afgelopen donderdag. De openingshandeling zal niet op de gebruikelijke wijze uitgevoerd worden zoals met een kanon, maar met roze ballonnen. De opening zal ook niet plaatsvinden voor het gemeentehuis, maar voor de residentie van de carnavals vereniging namelijk café Ronckenstein.

Tijdens de opening zal de jeugd een hoofdrol invullen en zullen ze met aanwezige collega-verenigingen en carnavalsvierders stil staan bij de gebeurtenis van afgelopen week. De opening is om 20:49 voor de residentie van de Windjbuujels.

Verder laat de vereniging weten “Carnaval is een feest, een gevoel, dat we samen delen in goede en slechte perioden“.

Tummers advertentie