Werkstraf en rijverbod na doodrijden studente geëist

Nieuws Regio Venlo Reuver

Tegen de Reuverse vrouw (47) die eind 2012 de studente Lisa Hendrix (21) uit Grubbenvorst doodreed vlak voor haar school in Venlo, is een werkstraf van 80 uur een een rijverbod van een jaar geëist door het Openbaar Ministerie. Opmerkelijk is dat het Openbaar Ministerie dit eist nadat de familie heft aangegeven de bestuurster niet te willen vervolgen.

Het OM is van mening dat de Reuverse verantwoordelijk is voor de dood van de studente omdat zij door rood en te hard zou hebben gereden. De advocaat van de bestuurster zegt dat de studente zelf door rood is gelopen toen er groen licht zou zijn voor de automobilisten.

Na de aanrijding werd de studente zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht waar ze later overleed aan haar verwondingen.

Tummers advertentie