Sint en piet feestelijk onthaald in Reuver

Nieuws Reuver

Onder luid gejuich van honderden kinderen en hun ouders, zijn Sinterklaas en zijn pieten zondagmiddag feestelijk onthaald in Reuver. Het is voor sinterklaas en de zwartepieten altijd een logistieke planning om overal op tijd aan te komen in het land na de landelijke intocht. In vaak komt hij per boot, alleen is het soms sneller om met de trein te komen. Zoals ieder jaar kwam hij weer per sinterklaas-trein aan in Reuver met fanatieke toeter pieten. Hij werd ontvangen door de burgemeester Petra Dassen en pastoor Houwman.

Op het Raadhuisplein sprak sinterklaas de kinderen en ouders toe, er werd gezongen en gedanst. Sinterklaas zal overigens Reuver niet verlaten of vergeten voor pakjesavond. Hij zal af en toe aanwezig zijn in het logeerhuis aan de Rijksweg in Reuver. Woensdag 20 nov. van 15:00 tot 17:00, zaterdag 23 nov. van 14:00 tot 16:30, woensdag 27 nov. van 15:00 tot 17:00 en op zondag 1 dec. van 14:00 tot 16:30.

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie