Man opgepakt na onderzoek zwaargewonde in woning

Regio Venlo

Venlo – Donderdag 14 november is een 38-jarige man uit Tegelen in het centrum van Venlo aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident waarbij een 55-jarige man uit Venlo zwaargewond in zijn woning werd aangetroffen. De politie is hem door onderzoek op het spoor gekomen en hij wordt verdacht van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. De man zit vast en wordt woensdag voorgeleid aan de Rechter Commissaris. Het slachtoffer ligt op dit moment nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Sinds vorige week heeft de recherche een onderzoek ingesteld en er wordt uitgegaan van een misdrijf. Het slachtoffer werd 12 november zwaargewond bij de trap aangetroffen door zijn partner toen zij even na 1.00 uur thuiskwam. Een medisch team kwam met een traumehelikopter ter plekke om hulp te verlenen.

Tummers advertentie