Beperkt aantal plekken voor Belfeldse nieuwjaarsduik

Events Nieuws Regio Peel en Maas Regio Venlo

Voor de Belfeldse nieuwjaarsduik op 1 januari 2014 zijn een beperkt aantal plaatsen, namelijk 150. Inschrijven is een koud kunstje en kan vanaf 1 december op de site van joekskapel Gans van Sjtreek.

Voor de duikers is wel inschrijfgeld (2.50 euro) verplicht, daarvoor zorgt de organisatie voor voldoende omkleedruimte bij het strandbad. Op de dag zelf gaat om 12:00 uur de inschrijfbalie open. Vanaf 13:00 uur kan er omgekleed worden en en om 13:30 uur starten ze met een warming-up en de duik. Na de duik staat er een kop soep en een drankje klaar.

In Kessel zal er op 1 januari ook een nieuwjaarsduik zijn, echter is het onduidelijk of die door gaat. Vorig jaar werd die bijna geannuleerd vanwege de hoge waterstand van de Maas. Jaarlijks doen daar tientallen deelnemers mee met de duik.

Tummers advertentie