Roermondenaar opgepakt na mishandeling agent in Groningen

Regio Roermond

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 49-jarige man uit Roermond aangehouden in Groningen op verdenking van mishandeling van een agent. De politie in de nacht een melding dat er onenigheid was ontstaan op de Gelkingestraat in de binnenstad van Groningen.

Ter plaatse bleek dat een vrouw, een bekende van de 49-jarige man, op straat lag. De man blokkeerde de weg, om naar eigen zeggen hulp te vragen. Daarna ontstond er onenigheid tussen hem en enkele taxichauffeurs welke moesten stoppen voor de man. Agenten kwamen tussen beide partijen, waarop de man een agent sloeg. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De 41-jarige vrouw uit Siddeburen is aangehouden voor openbare dronkenschap en eveneens overgebracht naar het politiebureau.

Tummers advertentie