Zitvolleybalteam BVC Holyoke wint ook zonder Duitse Internationals

Sport

Het eerste zitvolleybalteam van BVC Holyoke uit Belfeld wist zaterdag ook zonder vier Duitse internationals een eenvoudige uitzege te boeken. Zonder vier spelers van Bayer Leverkussen die sinds dit seizoen bij de Belfeldse selectie zitten, won het team met 0-4 van Netwerk in Pijnacker dat vier Nederlandse Internationals in het team heeft. De Duitse spelers ontbraken vanwege een toernooi in Leipzig. Volgens coach Robert Grylak speelde het team ondanks hun afwezigheid een goede wedstrijd van Belfeldse zijde met mooie rally’s en sterke verdediging van beide kanten. Speler van Heren 1 van BVC Holyoke Thomas Kusters maakte zijn debuut bij het zitvolleybalteam met een goede invalbeurt volgens Coach Grylak.

De eerste set ging met 15-25 eenvoudig naar Holyoke. De tweede set was spannend, door een sterke wissel van Martien Nabbe werd de set uiteindelijk met 23-25 gewonnen. De derde set werd door een sterke service gemakkelijk met 25-13 binnengesleept en de laatste set ging ook zonder problemen met 25-18 naar de Belfeldenaren.

Tummers advertentie