Bieslo MC1 kampioen: vrijdag feest

Beesel Sport

Zaterdag 23 november jongst leden zijn de meiden van Bieslo MC1 kampioen geworden. Een hoogtepunt in de geschiedenis van Bieslo. Nooit eerder lukte het een meiden of vrouwteam van de club om de titel te grijpen in hun competitie. Het team speelt sinds 3 jaar samen en heeft sindsdien verschillende nieuwe meiden mogen verwelkomen. Trainers Huub Levels en Jan Schreurs hebben er een prima elftal van kunnen vormen wat nu bij de betere meiden teams in Limburg hoort op het C niveau. Leidsters Marian Vulders en Sandra Kessels zorgen voornamelijk voor de teambuilding met leuke activiteiten, en dat is duidelijk te merken aan de hechtheid van de groep.

Sinds het begin van dit seizoen zijn er unieke prestaties geleverd door het team. In 14 officiële duels zijn er maar liefst 82 doelpunten gemaakt en maar 7 tegen. Het blok achterin met keepster Pien en libero Julie hielt zelfs een periode van ruim 8 uur voetbal het doel leeg. Voorin was het vooral topscorer Kim die de nodige doelpunten maakte, in elke wedstrijd kreeg zijn minimaal één keer de bal tegen de touwen! Zelfs de nummer twee van de competitie kwam er niet aan te pas tegen onze meiden, die hun kampioenschap met verve hebben binnengehaald. De titel maakte veel vreugde los bij zowel de speelsters als leiding maar ook het massaal uitgelopen publiek bij de kampioenswedstrijd was overenthousiast.

Om het welverdiende feestje een vervolg te geven en iedereen de kans te gunnen om de meiden de gelukwensen te brengen organiseert Bieslo op vrijdag 13 december in de kantine op sportpark de Solberg een receptie. Vanaf 1900 uur is iedereen van harte uitgenodigd om het team met leiding een felicitatie te geven.

Foto: Rick Feuler
Tummers advertentie