Ruiver.nl app beschikbaar voor iOS en Android

Nieuws Overige

De Ruiver.nl app is sinds woensdag te verkrijgen in de stores van Android, Iphone en Ipad. Ook voor alle tablets met Android is de app gratis te downloaden. De app zal komende maanden verder aangevuld worden met onder andere vacatures uit de buurt en poi’s (Point of Intrest) zoals winkels, cafe’s enzovoort.

In de app is het laatste nieuws terug te vinden, video’s, agenda, het weer en kortingsbonnen. Ook beschikt de app over een ‘push’-functie, daarmee kan bij belangrijk nieuws of informatie een bericht naar alle apparaten verstuurd worden waarop de app is ge├»nstalleerd. De app is gratis verkrijgbaar voor alle met Android en iOS.

Met de app gaat Ruiver.nl zoveel mogelijk mee met de moderne tijd, suggesties zijn altijd welkom via de mail op [email protected] of via de app.

Tummers advertentie