Vader aangehouden na ontvoering en achtervolging

112 Nieuws Regio Roermond Regio Venlo Reuver

Donderdagavond is eenĀ 37-jarige man uit Heerlen aangehouden na een achtervolging die eindigde in Swalmen. De man was ’s middags bij zijn vrouw in Belfeld begonnen met het mishandelen en bedreigen van zijn vrouw. Daarop pakte hij het kind van drie mee met de opmerking dat hij ook het kind iets aan zou doen.

Met zijn auto ging de man er vandoor, achterna gezeten door de politie. Daarbij veroorzaakte de man verschillende aanrijdingen, onder meer in Tegelen en Reuver. Daarbij raakte een politie auto en een andere personenauto beschadigd. In Belfeld dwong hij een automobiliste tot stoppen, en gingen de man en het kind er met die auto vandoor. Vanuit Belfeld zette de man zijn dollemansrit voort. Op de Rijksweg in Swalmen dwongen agenten de auto tot stoppen, en werd het kind bevrijd. De man is aangehouden en ingesloten.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1cZMn8z” standard=”http://www.youtube.com/v/r7Mr9mK71Ns?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=r7Mr9mK71Ns&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep3581″ /]

 

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie