Fotowedstrijd: Heb jij de mooiste kerstboom?

Nieuws Overige

De Sint is weer op zee naar Spanje en de Kerstman is in aantocht. Tijd om de kerstboom in huis te halen. Haal je mooiste kerstversiering tevoorschijn en laat de kerstboom stralen! Dit jaar zijn er namelijk leuke prijzen mee te winnen bij Ruiver.nl. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een foto te maken van je versierde kerstboom en deze in te sturen. Dit kan via de nieuwe Ruiver.nl app of mailen naar [email protected].

1e prijs: 3 daagse city trip in Europa 2 pers. (naar keuze Londen, Rome, Parijs, Barcelona, Berlij, Brussel, Istanbul, Lissabon, Praag of Riga)
2e prijs: Bestron Poffertjesmaker
3e prijs: 2 vrijkaarten (26 dec. 19:30) Krefelder Weihnachtscircus
4e prijs: Waterdichte Hoes voor iPhone of Blackberry

Wij zien uit naar jullie mooie en stralende kerstboomfoto’s! Alle inzendingen worden getoond in een slideshow in dit artikel. Zondag 22 december is de laatste kans om de foto door te sturen. Om middernacht gaan wij de inzendingen beoordelen. De winnaars worden op maandagmiddag bekend gemaakt.

[blaze cats=5]

Tummers advertentie