Definitief geen nieuw stadion voor VVV

Regio Venlo Sport

Er komt definitief geen nieuw stadion op het kazerneterrein. Dat heeft de betrokken projectontwikkelaar Hessel Meijer verklaart tegenover Omroep Venlo.

Volgens Meijer is de knoop afgelopen week definitief doorgehakt. ‘Het niet doorgaan heeft natuurlijk te maken met de degradatie van VVV maar ook met de gang naar de Raad van State.‘ Meijer wil nu dat zijn Leisure Dome verplaatst wordt naar de plek waar eigenlijk het stadion zou komen.

Door de veranderingen gaat het project Lijnstad voorlopig de ijskast in. We hopen dat het Leisure Dome nu op de plek kan worden gebouwd waar eigenlijk het stadion zou komen maar daarvoor moeten we een heel nieuw traject doorlopen. We hopen over een maand of vier meer duidelijkheid te hebben‘ aldus Meijer tegenover de omroep.

Tummers advertentie