Oude brandweerkazerne als opslagplaats

Regio Roermond

Nadat het ‘Sjwaams’ brandweerkorps is opgeheven stond de kazerne maanden lang leeg. De gemeente Roermond heeft de kazerne in Swalmen nu beschikbaar gesteld voor de vrijwilligers van een inzamelingsactie. De actie Keukenkastjes voor Kerstpakket is inmiddels zo’n succes, dat de organisatie de grote hoeveelheid gedoneerde artikelen niet meer kwijt kon bij de vrijwilligers thuis.

Vrijwilligster Melanie Haenen kreeg maandag van de gemeente de sleutels voor de oude brandweerkazerne in Swalmen. De vrijwilligers volgde al gauw met hun auto’s om de kerstdonaties in de kazerne op te slaan.

In heel Midden-Limburg zijn inmiddels zo’n dertig adressen waar mensen hun levensmiddelen en andere goederen uit het keukenkastje kunnen inleveren. Levensmiddelen moeten wel houdbaar zijn en niet over de datum.

Tummers advertentie