Finale Olympia’s Tour 2014 niet in Reuver

Gem. Beesel Nieuws Sport

Olympia’s Tour doet in 2014 opnieuw Reuver aan, maar de finale is niet meer gereserveerd voor Reuver. Na de slotdag te hebben georganiseerd in 2012 en 2013 is volgend jaar de voorlaatste dag voorzien voor Reuver. Tijdens de vorige twee edities van olympia’s Tour lag de finish van de slotetappe steeds in Reuver. Telkens pakte Dylan van Baarle de eindzege. Het ziet ernaar uit dat de slotetappe sowieso buiten Limburg gaat plaats vinden. De wedstrijd vindt plaats van 12 tot en met 17 mei in 2014.

De gemeente heeft laten weten “Finale of niet, het is mooi om de tour door de gemeenschap te laten rijden” aldus de voorlichter. Stichting Beesel bruist heeft nog niet gereageerd op het nieuws, die stichting organiseert rondom de tour de festiviteiten en activiteiten.

Tummers advertentie