BS Triolier wint twee finales volleybaltoernooi

Beesel Nieuws Offenbeek Reuver Sport

Basisschool de Triolier heeft vrijdagmiddag bij het volleybaltoernooi twee finales gewonnen, het gaat om de jongens en de meisjes van groep 7. De hele dag waren er wedstrijden bij sporthal de Schans in Reuver, in de ochtend won een groep van Bosdael en een groep van ’t Spick. Jaarlijks organiseert de volleybalvereniging Revocvcb een toernooi voor de basisschoolleerlingen van de 4 basisscholen in de gemeente. Dit jaar werden ook de leerlingen van het Broekhin College er bij betrokken, zij moesten de tientallen deelnemers van groep 7 en 8 coachen. Twee jaar op rij wonnen de meiden en jongens van Meander het toernooi, komend jaar staan de gewilde bekers in de kast van de Triolier.

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie