Lommerbergen genomineerd als Leerbedrijf van het jaar

Nieuws Reuver

De Lommerbergen is genomineerd voor de onderscheiding Leerbedrijf van het Jaar 2014 in de sector Recreatie. Of het luxe vakantiepark van Landal GreenParks de titel daadwerkelijk krijgt uitgereikt, blijkt tijdens de RecreatieToppers op woensdag 5 februari 2014 op de NHTV in Breda.

De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Kenwerk (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening) en is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de recreatiesector hebben onder de aandacht te brengen. Behalve Landal De Lommerbergen zijn dat DroomPark Hooge Veluwe en Walibi Holland B.V..

Tummers advertentie