Venloos moordonderzoek gaat verder in Eindhoven

Regio Venlo

In het kader van een lopend politieonderzoek van de politie Limburg zijn duikers bezig met een onderzoek in en rondom een vijver in het Henri Dunantpark in Eindhoven. Het onderzoek is opgestart nadat op 14 oktober een vrouw zwaargewond in haar woning in Venlo werd aangetroffen.

Naar aanleiding van aanwijzingen uit het rechercheonderzoek heeft de politie in samenspraak met het Openbaar Ministerie besloten om duikers met speciale apparatuur in te zetten. Onder begeleiding van recherche zullen duikers van Defensie onderzoek instellen naar mogelijke sporen in de genoemde vijver aan het park gelegen aan de Rode Kruislaan. Gezien de omvang van de visvijver, is de verwachting, dat de uitgebreide zoekactie mogelijk enkele dagen in beslag zal nemen. Politie en partners proberen de overlast voor burgers die in het park willen recreƫren zoveel mogelijk te beperken.

Tummers advertentie