Discotheek Cheetah sluit na meer dan 20 jaar

Events Overige

De discotheek Cheetah vlak over de grens bij Roermond in Oberbruch-Heinsberg gaat na meer dan twintig jaar sluiten. De uitgaansgelegenheid is erg populair onder jongeren in de grensstreek. Ook reed de Uitgaansbus regelmatig naar de discotheek, donderdag 26 december is de laatste keer dat de bus rijdt naar de bestemming.

Van 23 tot en met 28 december vinden er in Cheetah nog discofeesten plaats. Op maandag 30 december is de finale met een ‘It’s time to say goodbye, closing party’. De redenen van de sluiting zou te maken hebben dat de huidige eigenaar (59) zonder de discotheek verder van zijn leven wilt genieten. De twee dochters van de man hebben gezegd dat ze de zaak zelf niet willen overnemen. Aan de Duitse krant heeft hij laten weten dat hij een koper zoekt die het pand wilt overnemen.

Tummers advertentie