Automobilist rijdt door na dodelijke aanrijding

112 Regio Venlo

Op de Kaldenkerkerweg in Venlo is een voetganger om het leven gekomen nadat het slachtoffer was aangereden door een auto. Diverse hulpdiensten werden met spoed opgeroepen voor het ongeval.De bestuurder van de auto is direct na het ongeval doorgereden en er vandoor gegaan. De toegesnelde hulp mocht helaas niet meer baten voor de voetganger, het slachtoffer overleed vermoedelijk ter plekken aan zijn verwondingen.

De automobilist meldde zich later bij het politiebureau, het gaat om een 24-jarige Venlonaar. Ook de identiteit van de vrouw die bij de aanrijding om het leven is gekomen, is bekend. Zij is afkomstig uit Venlo en is 56 jaar oud. De politie zorgt voor opvang van de nabestaanden.

Foto: Fer Traugott
Tummers advertentie