Vrouw overleden na ongeval met snorfiets

Regio Venlo

Een 71-jarige vrouw uit Blerick is zaterdagmorgen rond 12.00 uur ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op een rotonde aan de Ruijsstraat. Zij werd met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Venlo. Later op de dag is zij naar het AZM in Maastricht verplaatst waar zij zaterdagavond is overleden.

Het ongeluk gebeurde doordat de zijkant van een bestelauto, bestuurd door een 37-jarige vrouw uit Baarlo, de snorfiets van het slachtoffer aan de achterzijde raakte. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen maar die werd gecanceld omdat het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd kon worden.

Tummers advertentie