Gewoon-Lokaal gaat verder met 2e seizoen

Gewoon Lokaal Nieuws

De vrijwilligers van de talkshow Gewoon-Lokaal gaan verder met een 2e seizoen, dat hebben zij bekend gemaakt in de terugblik uitzending die het 1e seizoen afsluit. De 9 uitzendingen van het 1e seizoen werden in totaal z’n 4000 keer bekeken op internet, ook werden de uitzendingen enige tijd uitgezonden op RTV-Beesel, de kijkcijfers daarvan zijn niet bekend.

In de laatste aflevering van het eerste seizoen blikken zij terug op een aantal onderwerpen waar veel over gepraat werd. Ook ging er ’t een en ander mis tijdens de opnames, beelden van hoe het achter de schermen gaat en hoe het mis kan gaan zijn ook te zien in de uitzending.

Voor het nieuwe seizoen zijn ze nog opzoek naar onderwerpen, idee├źn? Kijk op gewoon-lokaal.nl voor contact informatie.

Tummers advertentie