Appartement Jeugdzorg uitgebrand na brandstichting

112 Regio Roermond

Woensdagmiddag is er brand uitgebroken in een appartement van Jeugdzorg, de 17-jarige bewoner is aangehouden omdat hij de brand mogelijk heeft aangestoken. Voordat het vuur uitbrak had de jongen ruzie met zijn vriendin. De politie onderzoekt of dat ook de daadwerkelijke aanleiding is voor de brandstichting.

Het vuur werd ontdekt door een buurman. Hij waarschuwde de beheerder van het complex. Die redde de jongen uit het brandende appartement. De jongen moest naar het ziekenhuis met ademhalingsproblemen, daar werd hij na behandeling aangehouden door de politie. Het appartement brandde volledig uit, een naastgelegen appartement liep flinke rookschade op, en is tijdelijk onbewoonbaar.


Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged