Mogelijk nieuwe politieke partij in Beesel

Gem. Beesel Nieuws

Oud PVV’er Cor Bosman wil regionaal breed zijn nieuwe partij “Partij voor Leefbaarheid en Democratie” mee laten doen met de gemeenteraad verkiezingen, en mogelijk ook in de Beeselse politiek gaan mengen. Op 10 januari is er bij de Paerssjtal in Offenbeek een bijeenkomst om leden te werven en ideeën uit te wisselen. In een reactie aan Ruiver.nl laat Bosman weten dat hij binnen de gemeente Beesel al een aantal mensen heeft die zich willen bezig houden met de nieuwe partij, extra leden zijn meer dan welkom om de partij groter te en steviger maken.

De PvLD doet zeker mee in de gemeente Roermond laat Bosman weten, in de gemeente Beesel is dat nog onduidelijk. Over de opkomst van de bijeenkomst valt nog weinig te zeggen, die is op vrijdag 10 januari om 19:00 bij de Paersstjal.

Tummers advertentie