Windjbuujels gaan cd huis aan huis verkopen

Nieuws Offenbeek Reuver

De carnavalsvereniging de Windjbuujels gaan op 18 januari hun carnavals cd huis aan huis verkopen, dat heeft de vereniging donderdag bekend gemaakt. De Windjbuujels maken zich op voor het komende carnavalsseizoen. Voor komend vastelaoves seizoen is een carnavals-cd opgenomen waarop onder andere de winnende nummers 1, 2 en 3 van de liedjesavond 2013, het winnende nummer van de blagenliedjesmiddag 2013 staan, alsmede de Intochtmars van de Windjbuujels.

Verder is deze cd weer aangevuld met liedjes uit de oude doos. Kortom: een CD vol luistergenot! Deze nieuwe cd wordt aan de Reuverse gemeenschap te koop aangeboden tijdens een huis-aan-huis verkoop op zaterdag 18 januari 2014 vanaf 15:00 uur. De cd kost 11 euro.

Tummers advertentie