De Schintaler en I love the 90s in de manege

Events Nieuws

Naar aanleiding van alle positieve reacties op de Beachparty in Beesel, met onder andere FeestDJRuud en uiteraard onze Crazy Saturday waarbij de Steaming Pianos voor een geweldige avond gezorgd hebben, presenteert Stichting Events4You vol trots de allereerste wintereditie.

In de manege van H.S.V. De paardenvriend te Reuver zal er op 10 januari een I love the 90’s feest georganiseerd worden. Lokale Dj’s zullen alle hits van de jaren ‘90 draaien en er zal een dusdanige sfeer gecreëerd worden dat je je terugwaant in de negentiger jaren.

Op zaterdag 11 januari presenteren wij de zeer bekende band Schintaler. Met hits als ‘Vreugde en verdreet’ tot en met de nieuwste hit ‘Ich wil ‘ne polka huère’zal deze band garant staan voor een Limburgse topavond.

Tummers advertentie