Mogelijk sprake van brandstichting bij uitgebrande vrachtauto

Regio Venlo

De vrachtauto die in de nacht van vrijdag op zaterdag uitbrandde in Belfeld is mogelijk aangestoken, dat heeft de politie laten weten. De brandweer kreeg die nacht een melding dat er een voertuig in brand zou staan, ter plaatse bleek dat de vrachtauto al verwoest was door de vlammenzee. Het ging om een Duitse vrachtauto die op 3 januari gestolen zou zijn, in de laadruimte zou alleen een pompwagen hebben gestaan.

Het is niet bekend of de vrachtauto is gebruikt bij andere misdrijven in de regio. Ook is niet duidelijk waarom de vrachtauto is achtergelaten in de berm aan de Berkenhoflaan in Belfeld. Getuigen die misschien iets hebben gezien of gehoord die nacht kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Tummers advertentie