3000 liter met chemische afvalstoffen gedumpt in woonwijk

Regio Roermond

Op de Olympialaan zijn dinsdag drie pallets met hierop chemische afvalstoffen aangetroffen welke vermoedelijk afkomstig zijn van de bereiding van synthetische verdovende middelen. Het gaat hierbij om ruim 3000 liter met chemische afvalstoffen.

Door het Districtelijk Overlast Team (DOT) Midden-Limburg werd de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmanteling (LFO) ingeschakeld om onderzoek te verrichten aan de aangetroffen chemische afvalstoffen. De betreffende chemische afvalstoffen zijn in beslag genomen en worden nader onderzocht worden door de LFO.

Bij het aantreffen van dergelijke afvalstoffen of het vermoeden hiervan wordt verzocht ten alle tijden de politie hiervan in kennis te stellen via 0900-8844. Let hierbij op dat de chemische afvalstoffen schadelijk en brandbaar zijn.

Tummers advertentie