Opnieuw flinke brand in Roermond

112 Regio Roermond

Nog geen twee uur na de grote brand in een oude fabriek in Roermond is er opnieuw brand uitgebroken, ditmaal aan de Bredeweg bij een auto bedrijf. Daarbij gingen drie auto’s, een camper en een caravan in vlammen op. Ook een container met autobanden vatte ook vlam, dat zorgde voor enige rook en stank overlast in de omgeving. De brandweer wist te voorkomen dat een vlakbij gelegen bedrijfspand ook in brand raakte, het pand heeft slechts lichte schade opgelopen aan de buitenzijde. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend, de politie gaat daar in de loop van woensdag onderzoek naar doen en sluit voorlopig brandstichting nog niet uit.

Vlak na de alarmering aan de Bredeweg kreeg de brandweer ook een melding binnen van een auto brand aan de Spikkerweg. Daar brandde een auto volledig uit, mogelijk door brandstichting.


Foto’s: David Dunnaway

 

Tummers advertentie