Politie ruimt hennepplantage op Ranonkelstaat

112 Nieuws Reuver

De politie is donderdagochtend begonnen met het ruimen van een hennepplantage in een woning aan de Ranonkelstraat. De bewoners van de woning lieten weten dat het ging om honderden planten, de wijkagent heeft later laten weten dat het om z’n 350 planten ging. Het ruimen duurde een aantal uren duren. De twee bewoners van het pand zijn mee genomen naar het bureau waar ze zijn aangehouden. Energie beheerder Enexis is ook in de woning aanwezig, die vertrok uiteindelijk met de energie meter. De stroom werd illegaal afgetapt.

De plantage was verdeeld over twee verdiepingen van de woning. De planten zijn vernietigd en het apparatuur is in beslag genomen.

Met deze ruiming is er een derde hennepplantage minder in de gemeente Beesel. Onlangs ruimde de politie nog een hennepplantage aan de Lindelaan in Offenbeek. In oktober ontstond er brand in een hennepplantage aan de Karel Doornmanlaan in Reuver.

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie