Enorme opkomst voor 90’s party bij de manege

Events Nieuws Reuver

Bij de manege in Reuver zijn vrijdagavond tussen de 800 en 1000 feestgangers gekomen naar de 90’s party. De organisatie kijkt met een glimlach terug op de avond met muziek uit de jaren 90. In de voorverkoop waren er al honderden kaarten verkocht, op de avond zelf kwam daar nog het dubbele bij.

De organisatie is in handen van Events-4-You, daarmee zetten zij voor 2014 het eerste grote feest van het jaar in de gemeente. Zaterdag is het de beurt aan de Schintaler om de voetjes van de vloer te krijgen bij de manege, de organisatie verwacht wederom een massale opkomst, er zijn bij de deurverkoop nog een aantal kaarten beschikbaar.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s van de 90’s party van vrijdagavond.

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie