Drugsproductie op volle snelheid

Regio Peel en Maas Regio Roermond Regio Venlo

De productie van drugs in een labaratorium lijkt te zijn verhoogd nu er bijna wekelijks afvalstoffen gedumpt worden in de regio. Zondagochtend zijn er verschillende vaten met chemisch afval gevonden in het buitengebied van Tegelen. Op de Jagerstraat, vlak bij de speeltuin Klein Zwitserland werden drie grote vaten en zeven kleinere vaten aangetroffen. De brandweer sloot de omgeving af om de vaten en eventuele dampen veilig te stellen.

De afgelopen tijd werden al op meerdere plekken in de regio vaten met drugsafval gevonden. Vorige week was dat het geval in het buitengebied van Boekend aan de Eindhovenseweg/Newtonweg. In Reuver werd halverwege december vaten gedumpt.

Voor zover bekend heeft de dump van elf vaten chemisch afval in Tegelen de bodem niet verontreinigd. De vaten waren tegen de middag opgeruimd en de politie onderzoekt de herkomst ervan.

Tummers advertentie