Auto over de kop op A73 bij Reuver

112 Nieuws Reuver

Maandagochtend is een personenauto over de kop geslagen op de A73 ter hoogte van Reuver. Dat gebeurde even na vijf uur in noordelijke rijrichting, zover bekend raakte daarbij niemand ernstig gewond. De brandweer werd gealarmeerd omdat er mogelijk iemand bekneld in het voertuig zou zitten, toen de brandweer ter plaatse kwam was de bestuurder al ongedeerd uit de auto gekomen.

Bij een blaastest ging de bestuurder door de mand. De politie heeft daarna van hem een bloedproef afgenomen, die moet bevestigen dat de bestuurder inderdaad teveel had gedronken. Een achteropkomende auto had bovendien ook pech: door de brokstukken op de snelweg klapte twee banden. De bestuurder, een man uit Heusden-Zolder, behield de controle over het stuur en kon veilig stil komen op de vluchtstrook.

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie