PvLD en VVD doen niet mee in Beesel

Gem. Beesel Nieuws

De partijen PvLD en VVD doen komende gemeenteraadsverkiezingen niet mee in de gemeente Beesel. De partij van Cor Bosman, de PvLD haakt op het laatste moment toch af omdat men niet genoeg partijleden geworven kreeg, daardoor was er voor Bosman een ’te smalle basis’. Bosman organiseerde op 10 januari een bijeenkomst om leden te werven, daar kwamen z’n 5 personen op af.

De VVD had al eerder besloten om komende verkiezingen niet mee te doen in de gemeente Beesel. De partij behaalde bij de vorige verkiezingen 2 zetels. De partijen die wel nog mee doen met de verkiezingen zullen zijn: Beeselse Lijst, VLP, CDA en PvDA. De kieslijsten van de partijen moeten begin februari aangeleverd zijn, de verkiezingen zijn op woensdag 19 maart. De stembureaus zijn geopend van ’s ochtends 07.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur.

Tummers advertentie