Mogelijk brandstichting bij Swalmens woonwagenkamp

Regio Roermond

In de nacht van dinsdag op woensdag is vermoedelijk een caravan in brand gestoken op het woonwagenkamp aan de Witte Koeweg in Swalmen, dat melden bronnen aan TvEllef. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar een woonwagen. De brand brak aan de buitenkant van de caravan uit, maar het vuur was na de komst van de brandweer uit Roermond al snel gedoofd. Een waterwagen die vanuit Venlo arriveerde hoefde niet meer in actie te komen. De caravan, die door de bewoner gebruikt werd als extra opslagruimte, raakte beschadigd.

In mei vorig jaar brak er ook brand uit op het woonwagenkamp. Toen brandde een camper volledig uit, een heftruck en een andere camper raakte beschadigd door de vlammenzee. Bij de nacontrole van de brand werd er een hennepplantage van 100 planten aangetroffen in een schuurtje

Tummers advertentie