PvdA-Beesel komt als eerste met partij programma

Gem. Beesel Nieuws

De lokale partij van de PvdA heeft als eerste politieke partij in de gemeente Beesel haar partij programma bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart aanstaande. De partij heeft haar programma gebaseerd op drie peilers, “sociaal, groen en levendig” aldus de partij. “De PvdA pleit in haar verkiezingsprogramma voor samenredzaamheid. (Burger)participatie is een uitstekend beginsel, maar de gemeente blijft verantwoordelijkheid houden om problemen aan te pakken. Dus samen waar kan en ondersteunen waar nodig. Want in een financieel gezonde gemeente als Beesel mag er namelijk niemand aan de kant komen te staan!” aldus de partij. Het partij programma is te downloaden, klik hier.

Bij de gemeenteraadverkiezingen doen dit jaar 4 partijen mee, namelijk de PvdA, Beeselselijst, VLP en het CDA. De VVD doen komende verkiezingen niet mee. Eerder zou de nieuwe partij PvlD mee doen, maar haakte begin deze week af omdat er niet genoeg mensen zouden zijn voor de partij.

Tummers advertentie