Live radio voor speeltoestel PSW

Events Gem. Beesel Nieuws

Na de radio actie van oktober vorig jaar, waar men 102 uur lang live radio maakte voor Kika komt er dit jaar een vervolg. Plaats van een hele week is dit jaar gekozen voor een weekend, namelijk het eerste weekend van de bouwvak van 25 t/m 27 juli. Met op de vrijdag een groot openingsfeest op het Raadhuisplein in Reuver.

Voor de komende inzameling is besloten om geld in te zamelen voor een lokaal doel. De organisatoren hebben positief overleg gehad met PSW in Reuver om geld in te zamelen voor een speeltoestel voor de bewoners van PSW in Reuver. In de aanloop naar de inzameling zal bekeken worden wat voor activiteiten georganiseerd worden, daaraan willen de bewoners van PSW ook hun handen uit de mouwen steken.

De invulling van het openingsfeest en het radio programma is nog niet bekend “daar gaan wij komende weken over vergaderen” aldus de organisatie. De audio en video streams zullen ook dan weer te volgen zijn op Ruiver.nl.

Tummers advertentie