Bacchus Beesel: Roy v/d Voorde

Beesel Events Nieuws

In een volle Troubadour werd zaterdag geschiedenis geschreven, voor het eerst dat de Bacchusklup in Beesel een ‘Belgische‘ Bacchus heeft. De spreuk van Roy: Mit ‘ne Bacchus oet ’t Belgische landj, löp deze carnaval volledig oet de handj!! De receptie van Roy is op 8 februari.

Roy Selder nam na het uitroepen de clip op voor het nieuwe nummer: Limburgs Lulle. Ook is Roy Selder uitgeroepen als ‘huisartiest’ en is aanwezig bij alle activiteiten van de Bacchusklup.

De Bacchusklup van Roermond had nog wat goed te maken met Beesel, nadat zij van Beesel vorig jaar een echte (levende)  kip cadeau kregen. Na het uitroepen van Roy wierpen ze kilo’s houtvezels de zaal in. Uiteraard kunnen de Roermondenaren weer een onvergetelijk cadeau verwachten tijdens de receptie.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie