Clubkampoenen BC Rebeo bekend

Gem. Beesel Sport

Afgelopen zaterdag, hebben maar liefst 46 leden,van beginners tot senioren,deelgenomen aan de clubkampioenschappen van badmintonclub Rebeo.  In 8 verschillende categorieën werd er gestreden om de felbegeerde titel “clubkampioen 2014“. Mede door goede voorbereidingen van vele vrijwilligers en de gedreven inzet van onze leden is het een gezellige, sportieve en spannende dag geworden. De behaalde scores zijn voor de leden een ‘graadmeter‘ voor het seizoen.

Op de foto de winnaars, bovenste rij van links naar rechts; Dion Rovers, Maartje Hermans, Laura Nas, Femke Burhenne, Patrice Niessen, José Simons, Janou Wijnands en Booker Peeters. Zittend van links naar rechts; Luc Paar, Leonie Rovers, Christiaan Firing, Trevor Peeters, Pleun Heijnen en Mattie Sijbers. Op de foto ontbreken Sylbirt van Treek en Marco Roberts.

 

Foto: Badmintonclub Rebeo
Tummers advertentie