“Idder zien vak” Dweilen door Beesel

Beesel Events

Het thema tijdens het traditionele “Dweilen” in Beesel is dit jaar “Idder zien vak” en is op zaterdag 22 februari. Deelnemers worden opgeroepen om in hun kostumering een beroep uit te beelden. Traditioneel bij het “Dweilen” zijn de joekskapellen die van café naar café trekken. Dit jaar zijn dat Mazes Mina en de Drakekapel uit Beesel, Gans Om uit Horn, Kiek Mer uit Swalmen, Beejein veur de Gein uit Belfeld, De Mootwòrm uit Venlo, De Puinepistols uit Ittervoort en D’nHeiten Haspel uit Blerick.

Ook zijn er weer munten beschikbaar waarmee bij de deelnemende cafés in Beesel betaald kan worden. Namelijk bij de Troubadour, ’t Poshoes, Maashof en de Bongerd. Vorig jaar was het thema Olympische spelen tijdens het “Dweilen”. Beelden daarvan zijn terug te zien via ons fotoalbum (klik hier).

Tummers advertentie