Lommerbergen recreatie leerbedrijf van het jaar

Nieuws Reuver

Landal De Lommerbergen is uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2014 in de sector Recreatie. Het winnende park van Landal GreenParks werd gisteren bekend gemaakt tijdens de RecreatieToppers op de NHTV in Breda. De Lommerbergen bleef de beide andere genomineerden, DroomPark Hooge Veluwe en Walibi Holland B.V. voor.

De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Kenwerk (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening). De verkiezingscommissie kende de titel onder meer toe vanwege de zeer professionele aanpak. “Beroepshouding en persoonlijke ontwikkeling voor de stagiair staan centraal. Praktijkopleiders zijn gediplomeerd. Er is een gedegen inwerkprogramma voor zowel de vaste medewerkers als voor de stagiairs. Naast de opdrachten van school kunnen stagiairs ook deelnemen aan trainingen van Landal. Stagiairs kunnen op meerdere afdelingen stage lopen om een compleet beroepsbeeld te krijgen. Landal De Lommerbergen toont een grote mate van betrokkenheid bij het opleidingsproces en is altijd innoverend bezig in samenwerking met regionale scholen,” aldus het rapport van de jury.

Fotobijschrift: Het Fun & Entertainment team van De Lommerbergen met in het midden Alien Cnossen, directeur Kenwerk.
Tummers advertentie

1 thought on “Lommerbergen recreatie leerbedrijf van het jaar

  1. Pingback: Homepage

Comments are closed.