Goed weekend voor BC Rebeo op Limburgse Jeugd Kampioenschap in Roermond

Nieuws Reuver Sport

Op 15 en 16 februari vonden in Roermond de Limburgse Jeugd Kampioenen Badminton plaats. Maar liefst 300 spelers streden om de felbegeerde titel “Limburgs Kampioen 2014”, vanuit Reuver deed daar BC Rebeo aan mee. In de klasse onder 11 wisten Luc Paar en Christiaan Firing een 2e plaats te behalen in het heren dubbel. In de heren enkel werd Luc Paar 3e en Christiaan Firing wist de 4e plaats te bemachtigen. Leonie Rovers wist maar liefs 3 prijzen binnen te halen, ze werd limburgs kampioen in de dames onder 11 en in het gemengd dubbel onder 11 jaar.

In de dames dubbel werd ze 2e, samen met Sabine Strijp. In de klasse onder 13 wist Dion Rovers maar liefst 3 keer kampioen te worden, zowel in de heren enkel, de herendubbel en in het gemengd dubbel. In de klasse onder 19 werden Nikki vd Hombergh en Janou Wijnands kampioen in de dames dubbel. Janou Wijnands werd 3e in de dames enkel U 19. In de heren dubbel wisten Booker Peeters en Jeroen Krijn een gedeeld 3e/4e plaats te behalen en Tim Coenen en Janou Wijnands werden gedeeld 3e/4e in het gemengd dubbel.

De overige spelers van BC Rebeo hebben hard gestreden en prachtige wedstrijden laten zien, de inzet was enorm maar helaas was de concurrentie groot.

Op de foto van links naar rechts; Christiaan Firing, Luc Paar, Dion Rovers en Leonie Rovers.
Tummers advertentie