Flexdrempels op Heerstraat en Kesselseweg tijdelijk weg

Nieuws Reuver

De twee flexdrempels die de oplossing zou moeten zijn voor zwaar verkeer tussen over de Heerstraat en Kesselseweg zijn een nachtmerrie voor omwonende van de drempels. Sinds de renovatie van de twee wegen hebben omwonende last van de drempels, wanneer er verkeer over heen rijdt zouden trillingen en geluiden te horen zijn in verschillende woningen. Omwonende gaven toen al aan dat de drempels weg moesten, ze hadden overigens totaal geen functie omdat er ook ‘vaste’-drempels op de wegen liggen, en daar moeten zware voertuigen alsnog voor af remmen. Eerder liet de gemeente al rubbermatten plaatsen om de trillingen te absorberen, nu blijkt dus dat dat ook niet dé oplossing is voor de omwonende. Tijdens de raadvergadering maandagavond is besloten om de drempels voor een periode van drie maanden te verwijderen, dan wordt gekeken voor een definitieve oplossing.

Tummers advertentie