Gestolen busje met vaten ramt voertuig marechaussee

112 Nieuws Regio Venlo

Donderdagavond heeft een busje dat geladen was met vaten een auto geramd van de marechaussee die het voertuig wilde controleren. Het busje stond geregistreerd als gestolen toen de marechaussee een controle wilde uitvoeren, de bestuurder daarvan wilde vluchten en ramde auto. Op de A73 bij afslag Blerick kon het busje tot stilstand gedwongen worden, een persoon werd meteen aangehouden, een andere is gevlucht. Toen het busje gecontroleerd werd op de inhoud trof men een aantal vaten aan en een grote tank van 1000 liter. De brandweer werd gealarmeerd om de inhoud daarvan te controleren. Bij het plaatsen van dit bericht is niet duidelijk of er drugsafval of mogelijk brandstof in de vaten zaten.

Foto: David Dunnaway
Tummers advertentie