Fietser (17) zwaar gewond na aanrijding met busje

112 Regio Peel en Maas

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een fietser zwaar gewond geraakt na een aanrijding met een busje. Dat gebeurde even na half een op de Napoleonsweg bij Kessel. De fietser zou de weg willen oversteken toen hij geschept werd door busje. Een traumateam kwam per helikopter ter plaatse om hulp te verlenen en de jongen met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis te vervoeren. De weg was enige tijd afgesloten tussen Baarlo en Kessel vanwege het technisch onderzoek van de politie. In de loop van zaterdag maakte de politie bekend dat het gaat om een 17-jarige jongen uit Kessel die gewond is geraakt, hij werd naar het ziekenhuis van Nijmegen gebracht maar zou inmiddels buiten levensgevaar zijn.

Foto: David Dunnaway

Tummers advertentie