Gemeente pakt eindelijk na jaren woonwagenpark aan

Gem. Beesel Nieuws

De gemeente pakt na een vertraging van vele jaren eindelijk het woonwagenpark aan in Reuver, er komen twee nieuwe chalets en in de toekomst mogelijk een tiental woningen. Momenteel wonen er twee gezinnen in de woonwagens aan de Wederikstraat. De woonwagens zijn eigendom van de gemeente, en verkeren momenteel in slechte staat, ook in de omgeving heerst verloedering en wildgroei. Jaren lang was de gemeente verplicht om een woonwagenpark te hebben, sinds 1999 is er een wetswijziging doorgevoerd dat de gemeente niet meer verplicht is om z’n park te hebben. Wethouder Smolenaars legt in een gesprek met Ruiver.nl uit waarom het zo lang heeft geduurd en organiseert op 10 maart een informatie avond voor de buurt.

Tummers advertentie