Windjbuujel wappert weer in Reuver

Nieuws Reuver

De windjbuujel wappert weer in Reuver, 144 uur geleden werd het vastelaoves icoon van Reuver gestolen door aanhangers van Prins Fred (1) van carnavals vereniging Vreigeliers uit Haelen. Fred heeft een brasserie aan het raadhuisplein in Reuver en wilde in plaats van de windjbuujel de vlag van zijn vereniging zien wapperen in Reuver. Hoewel dat gelukt is werd door de Reuverse vastelaoves vereniging de tuin van prins Fred in Haelen leeg gehaald. De adjudanten van prins Geert haalden de vlag uit de tuin, niet veel later haalde de bacchusklup onder leiding van Olaf het gehele bord uit de tuin van Fred. Zaterdagmiddag werd op het veerpont de attributen wisselt en werden wat afspraken gemaakt om gezamenlijk een leuke vastelaovend te beleven. Tijdens het halfvasten willen de verenigingen uit Haelen, Kessel & Reuver gezamenlijk een activiteit organiseren.

Tummers advertentie