Ravage na ongeval in Blerick

112 Regio Venlo

Zondagochtend zijn tenminste vier geparkeerde auto’s zwaar beschadigd nadat een automobilist vermoedelijk te hard over de Alberickstraat in Blerick reed. Het is niet duidelijk of de bestuurder zelf gewond is geraakt, de ravage is wel enorm. Twee voertuigen die geparkeerd stonden in de vakken stonden na het ongeval op de stoep, waarvan een op de zij. Twee andere raakte van achteren beschadigd door de aanrijding. Volgens buurtbewoners wordt dagelijks hard gereden door de straat, ‘aan de snelheid te zien verbaast het mij niets als ze de 100km/h halen‘ aldus een bewoner. Een andere bewoner reageerde opgelucht ‘hopelijk gaat de gemeente er nu iets aan doen, het is een kwestie van tijd dat er doden vallen‘. De zwaar beschadigde voertuigen zijn afgesleept door een berger.

Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie