Twee politie voertuigen geramd tijdens achtervolging

112 Regio Venlo

Bij een achtervolging van een verdachte kwamen twee politieauto’s maandagavond met het voertuig van de verdachte in botsing. Dit gebeurde op de Kerkhofweg. De 49-jarige verdachte uit Venlo is aangehouden.

Agenten reden rond 19.30 uur over de Kaldenkerkerweg en zagen een voertuig met hoge snelheid voorbij komen. De bestuurder reed met een snelheid boven de 120 km/uur over de Sloterbeekstraat. De achtervolging werd ingezet en ter hoogte van de Kerkhofweg sloot een tweede politievoertuig aan. De doorgang van de verdachte werd belemmerd door de politie. De verdachte reed tegen de eerste politieauto aan en werd vervolgens geraakt door de tweede politieauto. Uiteindelijk kon de verdachte worden aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau.

Tummers advertentie